Skip Ribbon Commands
Skip to main content
 

 Stichting Out of Area - EXPERIENCE THE FEELING OF DOING WELL!

 

Projecten.jpgStichting Out of Area creëert indrukwekkende belevenissen waarbij groepen mensen in een vreemde, inspirerende omgeving worden gebracht:

Stichting Out of Area zet zich in voor mensen in gebieden waar dat hard nodig is. Door het opknappen van scholen, kinderdagverblijven, jeugdhonken, ziekenhuizen en instellingen en het aanbieden van allerlei activiteiten helpen wij de mensen aldaar weer een stuk vooruit.

Daarbij werken wij nauw samen met groepen jongeren (leerlingen/studenten) die letterlijk de handen uit hun mouwen gaan steken en hun kennis ter beschikking stellen.
Dat doen zij niet alleen tijdens de uitvoering van het project, maar ook tijdens het voortraject. Voor elke groep hebben wij een project dat perfect aansluit bij het de onderwijsrichting.
   

PROJECTEN

         Onder projecten verstaan wij scholen, instellingen voor mensen met en beperking, buurthuizen, kinderdagverblijven, jeugdcentra en bejaardenhuizen, in voormalig Joegoslavië, die jullie hulp goed kunnen gebruiken.
 
Projectcatalogus
         De projecten worden gesignaleerd door onze aanspreekpunten in de desbetreffende regio's. Dit zijn leerrkrachten, artsen e.d. die in het gebied wonen en alles weten over de plaatselijke problematiek en behoeften. Zij onderhouden de contacten en zorgen dat de juiste gegevens in onze projectcatalogus terecht komen. Aangezien er nog op veel plekken een grote hulpvraag is zijn de mogelijkheden legio.
 
Matchen
         Bij het 'matchen' van het project gaan we altijd uit van projecten die bij de deelnemende groepen passen. Wij kijken daarbij niet alleen naar de grootte en de competenties binnen de groep, maar ook naar de sector waarbinnen de school valt. Daardoor wordt het grootste effect behaald.
 

 BUILDING A FUTURE!

 
Banner.png
 
 
 

 PROJECT FOTO's

 
kring.jpg
 

 LOPENDE PROJECTEN

 
30-9-2014 0:00 ROC A12 afd verpleegkunde - Projectleider René Gijselhart 
1-10-2014 0:00 Rotary Utrecht naar Stijena 
4-11-2014 7:00 Hogeschool Amsterdam naar Bosnie 
(More Events...)
 

 MEER INFO

 
 

 CONTACT

 

STICHTING OUT OF AREA 4handjes heel klein.bmp
De Tienden 19  5674TA   Nuenen

T +31 (0) 40 2913322   E info@outofarea.nl 

W www.outofarea.nl   KVK Ehv 17087248 

| Hyves | Facebook | Twitter | Linkedin|