Skip Ribbon Commands
Skip to main content
 

 OVER GILDE OPLEIDINGEN ROERMOND

 
 
In de sector welzijn werk je met je hoofd, je hart én je handen. Want het draait hier niet om producten, maar om mensen. De individuele patiënt of cliënt komt steeds meer centraal te staan. Daardoor is iedere dag weer uitdagend en anders. Je moet goed kunnen luisteren en waarnemen, maar ook samenwerken en goed communiceren is heel belangrijk. Je moet stevig in je schoenen staan en kritisch naar jezelf durven kijken?

Een groep studenten van deze opleiding gaat na een voorbereidingstijd van zo'n 4 maanden ook zelf naar Bosnië & Herzegovina om het project zelf aan te gaan pakken. Zij gaan aan de slag in een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking.

Naast renovatie werkzaamheden zullen zij ook helpen in de zorg en activiteiten gaan aanbieden aan de bewoners van de instelling.

MVO gecertificeerd.jpgCERTIFICAAT MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMER
 
Gilde opleidingen heeft bewezen op structurele en maatschappelijke wijze te investeren in hun studenten en docenten door humanitaire projecten te omarmen, de voorbereidingen in te bedden in hun onderwijssysteem en door letterlijk samen de handen uit de mouwen te steken om hulp te bieden aan hen die dit nodig hebben.
 
Hiervoor hebben zij in 2010 het certificaat Maatschappelijk verantwoord ondernemer mogen ontvangen.
 

 PROJECT 2013

 

Informatie volgt nog....

 

 SPONSOREN

 
 
Het Gilde4Bosnië project kan alleen maar tot stand komen als u ons financieel of materieel een handje helpt. Wilt u doneren dan kunt u contact opnemen met de projectleider van Gilde opleidingen Roermond :  
Dhr. Jos van Buel  E j.vbuel@rocgilde.nl  T 0475-374433

 

De eigen bijdrage en uw donatie kunt u storten op rekeningnummer: ????????? t.n.v. Out of Area (Rabobank Nuenen)  o.v.v. Gilde4Bosnië en de naam van de door u gesponsorde student(en). Als tegenprestatie zullen wij u op de hoogte houden van het project. Daarnaast plaatsen wij uw logo op de sponsorpagina van de plaatsen op deze website. Uw logo in jpg of bmp formaat kunt u mailen naar;

 
 

 GILDE4BOSNIE SPONSOREN ZIJN:

 
 
 
 

 PROJECT LOGO

 
 

 GASTENBOEK

 
 

 CONTACT

 
 
GILDE OPLEIDINGEN
Kerkeveldlaan 1 6042JW Roermond
Projectleider Jos van Buel
E j.vbuel@rocgilde.nl  T 0475-374433
 
STICHTING OUT OF AREA
de Tienden 19 - 5674TA Nuenen
Projectleider Anita Cossé 
E info@outofarea.nl T 0402913322