top of page

2404 Alfa college Hoogeveen

Openbaar·20 leden

Tweede Dag - Eerste Werkdag op de School


Datum:V23-05-2024


De tweede dag van onze reis verliep goed. We hebben een productieve dag gehad op de school, ondanks het wisselvallige weer.


Activiteiten:


We begonnen de dag met een gezamenlijk ontbijt in het hotel, wat een goede start van de dag gaf. Om half 9 vertrokken we naar de school waar we ons project zouden starten. Bij aankomst kregen we een korte rondleiding door de school, zodat iedereen een beeld kreeg van waar we zouden werken.


Na de rondleiding hebben we direct een plan van aanpak opgesteld om de werkzaamheden te organiseren. Vanwege de regen zijn we binnen begonnen met de werkzaamheden. Dit betrof onder andere het schoonmaken en voorbereiden van de ruimtes die opgeknapt moeten worden.

Na de lunch klaarde het weer op en konden we buiten aan de slag. Samen met een dorpsbewoner hebben we de tuin geëgaliseerd. Dit was een geweldige samenwerking die de studenten motiveerde. De studenten hebben de pannakooi en het klimrek in elkaar gezet. Het was fantastisch om te zien hoe snel de kinderen van de school het nieuwe voetbalveld gebruikten om een potje te spelen voor ons vertrek, "de kinder waren heel erg dankbaar" zei een student.


Al met al een top dag gehad, morgen weer verder.


Straks

na het avondeten de dag Evalueren en de planning voor morgen maken. 💪🏽💪🏽

alex JOE

Over

Studenten van het Alfacollege gaan van 22 tot en met 27 mei ...
bottom of page