top of page

2409 MBO Rijnland M-jaar

Openbaar·56 leden

VLUCHT GEGEVENS, INCHECKEN en BAGAGE

HEEN 14 april 2024

Vluchtnummer EJU7907

Vertrektijd 12.35 uur > Amsterdam Schiphol

Aankomsttijd 14.55 uur > Split Airport


TERUG 19 april 2024

Vluchtnummer EJU7908

Vertrektijd 13.45 uur > Split airport

Aankomsttijd 16.10 uur > Amsterdam Schiphol

INCHECKEN

Groepen wordt geadviseerd 3 uur voor vertrek aanwezig te zijn.

De drop-off balies gaan open om 10.35 uur en sluiten om 11.55 uur. Passagiers die zich later melden worden niet meer geaccepteerd.

Je krijgt je digitale boardingcard via de groepsapp. Download deze op je telefoon!

Zet je in te checken koffer op de band en scan de code van je boardingcard. Je krijgt een bewijs dat je koffer is ingecheckt. Ga daarna rechtsreeks door de veiligheidscontrole en douane naar de aangegeven gate.


BAGAGE

Voorkom 'bagagestress' en lees onderstaande aandachtig door.!

HANDBAGAGE

Je mag 1 stuks handbagage meenemen. Deze moet voorzien zijn van een label met NAAM en ADRES De maximale afmeting voor handbagage is: 45 x 36 x 20 cm (LxBxH).

Je handbagage moet voldoen aan de EU-veiligheidsregels. Vloeistoffen moet je bij de handbagage controle apart aanbieden in verpakkingen van maximaal 100 ml per stuk.

Deze verpakkingen zitten in één doorzichtige hersluitbare plastic zak van maximaal 1 liter. Je mag per persoon één plastic zak van 1 liter meenemen. Onder de regels vallen bv. parfum, tanspasta, lenzenvloeistof, make up (zoals mascara, lippenstift, nagellak), shampoo, crème en deodorant. Tip! Je kunt de vloeistoffen ook in je ruimbagage meenemen. Dan heb je geen plastic zak nodig. Medicijnen mag je onbeperkt meenemen. Ze hoeven niet in een doorzichtige plastic zak. Je moet ze wel apart aanbieden bij de handbagage controle.

RUIMBAGAGE

Je mag 1 stuks ruimbagage meenemen met een max gewicht van: 15 KG

Deze koffer wordt bij het inchecken ingenomen en zie je op de eindbestemming weer terug.

LET OP! Het gewicht en de afmeting van je hand- en ruimbagage wordt gecontroleerd. Wijkt deze af zal dat flinke kosten met zich meebrengen, die je cash op het vliegveld zal moeten betalen.Cora Van der Schoor

Over

Welkom bij de groep! Je kunt contact leggen met andere leden...
bottom of page