top of page

2440 Avans hogescholen

Openbaar·189 leden

Na een uurtje langer slapen zijn we gister om 9 uur richting de instelling gegaan. Het was een erg bijzondere dag, het was namelijk Bajram (suikerfeest). Voor deze speciale dag hadden wij cake en limonade geregeld om er echt een feestje van te maken.

Aangekomen in de instelling begon een klein groepje met het vullen van leegstaande bloembakken. De rest van de groep ging het feestje opstarten. Het feest was een groot succes! Alle verschillende doelgroepen waren aanwezig en hadden het erg naar hun zin. Het was prachtig om te zien hoe de cliënten aan het genieten waren van de muziek en de aanwezigheid van onze groep. Na een gezellige ochtend was het tijd om afscheid te nemen. Voor zowel de cliënten als voor ons was dit een emotioneel beladen moment. Het was indrukkend hoeveel impact de instelling op ons heeft gemaakt in 1.5 dag.


Na het afscheid van de instelling zijn we naar het stadje Mostar gegaan. Deze plek staat bekend om zijn prachtige uitzicht en dit kunnen we allemaal beamen. Rond 6 uur zijn we weer richting het motel vertrokken zodat we om 7 uur aan tafel konden. Na het diner hebben wij met de hele groep geëvalueerd over de dag. Het was bijzonder om te zien hoeveel impact de ervaring van dit project op ons allemaal heeft gehad. Dit is een studiereis die niemand zal vergeten!


Merel Tax
A.Cosse
bottom of page