top of page

2440 Avans hogescholen

Openbaar·189 leden

BUS 1

Gisteravond hebben we genoten van het uitzicht en zijn we bijgekomen van de lange reis. Vandaag was onze eerste volle dag in Bosnië! We zaten al vroeg aan het ontbijt en zijn rond 8:00 uur vertrokken naar de medische opleiding in Konjic. Hier hebben zowel de Bosnische studenten als wij wat verteld over de opleidingen die we volgen. Het was heel interessant om met hun verhalen en ervaringen uit te kunnen wisselen. Samen met de Bosnische studenten en een van de andere projectgroepen zijn we naar het revalidatiecentrum Reumal geweest. Hier hebben we een rondleiding gehad door de verschillende gebouwen en uitleg gekregen over alle vormen van therapie die ze hier aanbieden.

In de middag zijn we naar de instelling Pazaric geweest waar we de dinsdag en woensdag zullen zijn. We hebben kennisgemaakt met de instelling en twee social workers die daar werken.

Vervolgens zijn we nog eventjes het stadje in geweest, we hebben inkopen voor de instelling gedaan en van het heerlijke weer en het prachtige uitzicht genoten.

Morgen gaan we hard aan de slag in de instelling :) Tot de volgende update!


B
M
J
bottom of page