top of page

2446 ROC Midden Nederland VevA

Openbaar·43 leden

Op weg naar huis.


Martijn Arends
Maikel Vergunst

Donderdag 15 februari; ‘operatie stofwolk’

De laatste dag van ons verblijf in Bosnië. De groep kon tot 09:00 uur ontbijten. Een aantal kozen ervoor om nog even te blijven liggen. De volgende ‘harde tijd’ was 11:30 uur. Dan zouden we met de groep het project evalueren.

Tussen 09:00-11:30 uur had de groep tijd voor zichzelf. Een aantal gingen nog even naar de stad om inkopen te doen, of een bakje koffie te drinken.

11:30 uur zat iedereen in de kantine voor de evaluatie. Zo werd besproken hoe een ieder de afgelopen week had ervaren. Daarna bespraken we 3 onderwerpen.

1. Het project 2. Het verblijf 3. De excursies.

Het gros van de groep gaf positieve feedback. Ook waren er een paar aandachtspunten. Deze hebben we besproken en nemen we mee naar volgend jaar. De conclusie was dat het ook een gezellige week was geweest, waarbij keihard is gewerkt! Hulde.

Diana van der Lit
Dieuw Ertje
Pia Brand
A.Cosse

Twee top weken gedraaid in Bosnië. Was een succes. 💪🏼

Martijn, jij ook heel erg bedankt voor jou inzet en gezelligheid deze twee weken,

TOP man!

Edited
Like

Woensdag 14; Srebrenica.

De laatste excursie dag stond op het programma. De ontbijtploeg had bij de supermarkt extra boodschappen gehaald, omdat de kerels een Lupa (lunchpakket) moesten maken.

William sprak de club nog eenmaal aan tijdens het laatste appèl, omdat alles opgeleverd moest worden. Huisjes, kantine, keuken en natte groep moest inspectie proof’ zijn. Zo geschiedde.

De rit naar Srebrenica duurde 3 uur. Onderweg werd wederom een ‘korte stop’ gehouden voor toiletbezoek en koffie.

William reed in z’n eigen auto achter de bus aan, omdat hij donderdag vanuit Tuzla weer terug gaat naar Lisicici.

Bij de ingang van de voormalige enclave stopte de bus. Daar nam William plaatst in de bus. Ik reed in zijn auto achter de bus aan. De reden hiervoor was om de club te vertellen wat er precies op de route naar Bratunac, Potocari en Srebrenica was gebeurd.

Dieuw Ertje
Vera Rauh
wendy_van_leeuwen
Erik Groesbeek

Diana van der Lit
Maikel Vergunst
Erik Groesbeek

Over

Deze aankomend militairen gaan in februari 2024 op RECCE in ...
bottom of page