top of page

2446 ROC Midden Nederland VevA

Openbaar·43 leden

Bosnië 2024

Op 31 januari begon de reis voor de 213WZ en de 213g klas met het ophalen van de sponsorkleding. Harry Hamstra (COVEBO) had wederom geregeld dat elke student een werkbroek, t-shirt en trui zou krijgen.

Nadat iedereen voorzien was, gingen de studenten huiswaarts om de laatste voorbereidingen te treffen!

Donderdag 1 februari verzamelde de club zich om 08:30 uur op school, waarna er een kort Appèl volgde.

De bus was mooi op tijd en om klokslag 09:00 uur vertrokken we naar vliegveld Dortmund. De busrit verliep soepel en de sfeer was prima.

Rond 12:00 uur kwamen we aan op de luchthaven. Daar moesten we 1 voor 1 inchecken. Toen werd duidelijk dat de vliegmaatschappij bij een aantal van ons moeilijk deed over de handbagage. Dat bleek “te groot” van formaat. En ja hoor, je kunt het wel raden……er moest dus worden bijbetaald. Uiteindelijk liep een ieder soepel door de douane.

Bij het instappen van het vliegtuig werd wederom moeilijk gedaan over 1 trolley. Na wat heen en weer overleg, kregen we “een go” om (zonder te betalen) het vliegtuig in te gaan.

16:25 uur landden we op Tuzla.

Iedereen had vrij vlot zijn/ haar koffer, waardoor we om 17:00 uur vertrokken naar de eetgelegenheid. “Bingo”

Daar heeft iedereen eten besteld.

Rond 18:45 uur vertrokken we naar het verblijf. Daar werden we door William, de projectleider, ontvangen en welkom geheten.

Er volgde een briefing met huisregels en andere belangrijke informatie. Daarna volgde er een rondleiding en werden de kamers verdeeld.

Na deze bijeenkomst hebben we de avond nog met z’n allen gezellig afgesloten.


A.Cosse
Martijn Arends
Diana van der Lit
William Bos

Over

Deze aankomend militairen gaan in februari 2024 op RECCE in ...
bottom of page