top of page

2446 ROC Midden Nederland VevA

Openbaar·42 leden

Donderdag 15 februari; ‘operatie stofwolk’

De laatste dag van ons verblijf in Bosnië. De groep kon tot 09:00 uur ontbijten. Een aantal kozen ervoor om nog even te blijven liggen. De volgende ‘harde tijd’ was 11:30 uur. Dan zouden we met de groep het project evalueren.

Tussen 09:00-11:30 uur had de groep tijd voor zichzelf. Een aantal gingen nog even naar de stad om inkopen te doen, of een bakje koffie te drinken.

11:30 uur zat iedereen in de kantine voor de evaluatie. Zo werd besproken hoe een ieder de afgelopen week had ervaren. Daarna bespraken we 3 onderwerpen.

1. Het project 2. Het verblijf 3. De excursies.

Het gros van de groep gaf positieve feedback. Ook waren er een paar aandachtspunten. Deze hebben we besproken en nemen we mee naar volgend jaar. De conclusie was dat het ook een gezellige week was geweest, waarbij keihard is gewerkt! Hulde.

12:00 uur vertrokken we naar de ‘Bingo’ waar nog even gewinkeld kon worden. Na de lunch, een keuzemenu, hebben de kerels nog vertier gezocht in een potje bowling en poolen.

Vervolgens reden we naar de luchthaven. Op de luchthaven namen we afscheid van William. Iedereen gaf hem nog een hand of een knuffel en bedankte hem voor de fijne week! Klasse lui!

Het inchecken verliep daarna soepel. Dat was wel prettig.

Stipt om 17:15 uur vlogen we terug naar Dortmund.

De aankomst was om 19:25 uur. Gelukkig hadden we snel onze koffers en liepen we naar de bus.

Dezelfde buschauffeur, als alle vorige keren, bracht ons daarna weer veilig naar Nieuwegein.


Ik wil bij deze de stichting ‘Out of Area’ bedanken en in het bijzonder; Anée Cossé, Nina en uiteraard onze projectleider William. TOP!

Daarnaast dank aan de collega’s van het ROC. Erik, Dieuwertje en Patrick. Samen hebben we er voor gezorgd dat beide weken een groot succes zijn geworden. Dit ook mede door de goede en professionele inzet van alle studenten van de klassen; 213g (bouw) 213WZ en 213Y.

Ik kijk met een zeer voldaan en tevreden gevoel terug op deze editie.

Ik heb een geweldige 2 weken gehad.


Op naar editie 2025!


Martijn

Diana van der Lit
Dieuw Ertje
Pia Brand
A.Cosse

Over

Deze aankomend militairen gaan in februari 2024 op RECCE in ...
bottom of page