top of page
Anée Cossé

Maak kennis met Anée Cossé,

Directeur & projectleider

 

🕵‍♂𝐈𝐧 𝐡𝐞𝐭 𝐝𝐚𝐠𝐞𝐥𝐢𝐣𝐤𝐬 𝐥𝐞𝐯𝐞𝐧 𝐛𝐞𝐧 𝐢𝐤...

"Heel gelukkig met ons prachtige gezin. Daarnaast heb ik de eer om directeur bij Stichting Out of Area te zijn. Ik mag ervoor zorgen dat groepen gemotiveerde vrijwilligers aan de slag kunnen op projectlocaties waar dat hard nodig is."

 

🌏𝐈𝐤 𝐰𝐞𝐫𝐤 𝐛𝐢𝐣 𝐎𝐮𝐭 𝐨𝐟 𝐀𝐫𝐞𝐚 𝐨𝐦𝐝𝐚𝐭…

"Ik mag werken met vrijwilligers (projectleiders, docenten en studenten) die vanuit passie werken, die met hun enorme inzet, positieve energie verspreiden. En dat zij, doordat zij anderen belangeloos helpen ook ontzettend groeien in hun eigen ontwikkeling. Ik kan me geen mooiere job voorstellen!"

 

💭𝐌𝐢𝐣𝐧 𝐦𝐨𝐨𝐢𝐬𝐭𝐞 𝐫𝐞𝐢𝐬 𝐡𝐞𝐫𝐢𝐧𝐧𝐞𝐫𝐢𝐧𝐠 𝐢𝐬…

"Afgelopen jaar was Salko bij ons op vakantie. Hij is doof, krom en loopt hele dagen heen en weer. Bij de activiteiten was hij heel gemakkelijk te motiveren om mee te doen. Toen het hamertje tik op tafel kwam bleek hij een super goede motoriek te hebben en een geweldige concentratie. Ons advies naar de begeleiding was om hem eenmaal terug in de instelling mee te laten doen met de activiteitenbegeleiding. Ondanks dat zij dachten dat het moeilijk zou zijn voor de begeleiding om met hem te communiceren hebben ze het toch opgepakt. Dat veranderde zijn leven! Salko bleek het super goed te doen. De mooiste reactie was de trotse lach op zijn gezicht!


📸Onderstaande 𝐟𝐨𝐭𝐨 𝐯𝐞𝐫𝐭𝐞𝐥𝐭 𝐣𝐮𝐥𝐥𝐢𝐞…

"Dat niet alleen de cliënten van instellingen voor mensen met een beperking elk jaar uitkijken naar de vakanties die wij voor hen organiseren in ons hostel in Lisicici. Maar wij ook! Aan het meer van Jablanicko genieten we elk jaar samen met hen van de prachtige omgeving, organiseren allerlei activiteiten, nemen een duik, drinken een koffie op een terrasje en zingen en dansen tot laat in de avond. Genieten!"

 

✈𝐄𝐞𝐧 𝐫𝐞𝐢𝐬 𝐢𝐬 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐦𝐢𝐣 𝐠𝐞𝐬𝐥𝐚𝐚𝐠𝐝 𝐚𝐥𝐬…

"Als iedereen weer veilig thuis is en zowel de vrijwilligers als de mensen op de project locatie terugkijken op een fijne en waardevolle tijd."

bottom of page