top of page

Overnachten in Veliko Srce

Overnachten in hostel Veliko Srce betekent niet alleen genieten van een prachtig uitzicht over het meer en de weelderige natuur, maar ook het direct bijdragen aan het goede doel. De volledige opbrengst van uw overnachting komt namelijk ten goede aan Out of Area projecten, waardoor elke gast direct een positieve impact maakt op de lokale gemeenschap.

 

De diversiteit aan activiteiten in de omgeving, variërend van avontuurlijke sporten, een reis door de geschiedenis tot culturele ontdekkingen, maakt het verblijf niet alleen betekenisvol, maar ook onvergetelijk.

      

Excursiemogelijkheden

Geniet van een onvergetelijk verblijf in Veliko Srce dat 'groot hart' betekent in de lokale taal , Veliko Srce is niet zomaar een verblijfplaats; het is een brug tussen avontuurlijk reizen en het actief ondersteunen van onze projecten.

Gelegen aan de oevers van het schilderachtige meer van Jablanica, biedt het hostel een adembenemend uitzicht Dit schilderachtige decor opent de deur naar een reeks prachtige excursiemogelijkheden. Die hebben we hieronder voor u op een rijtje gezet.
bottom of page