top of page

Help mee

Stichting Out of Area helpt mensen in gebieden waar dat helaas nog hard nodig is.. Door het organiseren van educatieve activiteiten en het opknappen van o.a. scholen, jeugdcentra, kinderdagverblijven, ziekenhuizen en instellingen voor mensen met een beperking,

verbeteren wij de leefbaarheid in die gebieden. 

Dat maken jullie mogelijk!

FutureA Festival

Een dag om nooit te vergeten voor de kids, Voor het door u gedoneer-de bedrag wordt dat in de vorm van het FutureA Kidsfestival al 19 jaar mogelijk gemaakt.

gebittenproject.jpg

Gebitten project

Binnen instellingen hebben de clienten vaak niet de mogelijkheid om naar de tandarts te gaan of een gebit aan te laten meten.

Met uw donatie maken we dat wel mogelijk.

Mirnesa.jpg

Educatie

Jongeren die uit een slechte situatie komen, hebben vaak geen kans gehad op een opleiding Mirnesa wil graag kapster worden. Uw donatie draagt bij aan haar droom!

kind bril 2.jpg

Brillen project

Leren gaat een stuk gemakkelijker als je goed kan zien.

Oog zorg is helaas niet in elk land goed geregeld. Doneer zodat wij slechtziende kinderen in onze projectlanden kunnen helpen. 

schuim_edited.jpg

Vakanties

Wij organiseren vakanties voor straatkinderen en mensen met een verstandelijke of psychatrische aandoeningen om ze even te laten genieten van zon, water en zorgenlossheid. 

IMG_4436.JPG

Jongeren-/School projecten

Ondersteun onze Nederlandse jongeren die een project voorbereiden en ook uit gaan voeren in een van de projectlanden. Van uw donatie worden klus- of activiteitenmaterialen gekocht. 

Heel hartelijk dank!

bottom of page