top of page
Bas Oeijen

Maak kennis met Bas Oeijen,

Projectleider & communicatiemedewerker

 

 

🕵‍♂𝐈𝐧 𝐡𝐞𝐭 𝐝𝐚𝐠𝐞𝐥𝐢𝐣𝐤𝐬 𝐥𝐞𝐯𝐞𝐧 𝐛𝐞𝐧 𝐢𝐤...

"Werkzaam bij Reclassering Nederland als reclasseringswerker en beleidsmedewerker op innovatieve beleidsprojecten. Ook sta ik regelmatig voor de klas als gastdocent op het VO en MBO."

 

🌏𝐈𝐤 𝐰𝐞𝐫𝐤 𝐛𝐢𝐣 𝐎𝐮𝐭 𝐨𝐟 𝐀𝐫𝐞𝐚 𝐨𝐦𝐝𝐚𝐭…

"Elke projectreis is opnieuw weer bijzonder. Ik heb de eer ontzettend veel mooie mensen te mogen ontmoeten. Deelnemers hebben allemaal een eigen verhaal en doel binnen een projectreis. Je ziet de deelnemers, de groep en het daadwerkelijke werk op het project groeien. Je doet het tijdens een projectreis écht samen, en dat allemaal voor de lokale bevolking die op hun beurt weer ontzettend dankbaar zijn."

 

✈𝐄𝐞𝐧 𝐫𝐞𝐢𝐬 𝐢𝐬 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐦𝐢𝐣 𝐠𝐞𝐬𝐥𝐚𝐚𝐠𝐝 𝐚𝐥𝐬…

"Deelnemers met een levenservaring naar huis gaan. Het is fantastisch om te zien hoe deelnemers individueel groeien, maar ook hoe het groepsproces groeit. Waar ik kan probeer ik de reis zoveel mogelijk te laten aansluiten op de deelnemers. Zo bezocht ik ooit met een veteraan uit Assen zijn voormalige standplaats tijdens de burgeroorlog in 1993, een bijzonder moment voor de veteraan en de groep! Emotie en ervaring staan meestal centraal tijdens onze reizen. Aan het einde van een projectreis is er bijvoorbeeld altijd veel emotie en ontlading. Een week lang is er hard gewerkt om de locals in het land te helpen. Wanneer je de dankbaarheid van de lokale bevolking ziet: De lach én de traan uit geluk, waar onze deelnemers dan op hun beurt ook op reageren. Dat is goud waard."

📸𝐃𝐞𝐳𝐞 𝐟𝐨𝐭𝐨 𝐯𝐞𝐫𝐭𝐞𝐥𝐭 𝐣𝐮𝐥𝐥𝐢𝐞…

“Een bijzonder momentje met de kok van de instelling Zavod Drin. De beste man verzorgt dagelijks onze lunch terwijl hij ook voor de honderden cliënten moet koken. Ondanks zijn drukke schema staat hij ook altijd klaar voor onze deelnemers en stelt hij graag zijn keuken beschikbaar voor de deelnemers. Tijdens een project ben ik veel aan het organiseren en regelen. Deze foto was een klein geluksmomentje toen ik de beste man kon leren drummen. Het bewijst dat geluk en aandacht niet grootschalig hoeft te zijn. Nog steeds krijg ik een brede glimlach als ik hem tegen kom.”

 

💭𝐌𝐢𝐣𝐧 𝐦𝐨𝐨𝐢𝐬𝐭𝐞 𝐫𝐞𝐢𝐬 𝐡𝐞𝐫𝐢𝐧𝐧𝐞𝐫𝐢𝐧𝐠 𝐢𝐬…

"Ik reis voornamelijk met zorgopleidingen naar Bosnië. Vorig jaar was ik met een school uit Ede in een zorginstelling. Zij hebben een week lang gefunctioneerd als professionals. Hierbij kreeg iedere cliënt aandacht, ook de complexe cliënten die minder uitnodigend zijn om mee in contact te komen. Je zag de deelnemers met elkaar overleggen en er bewust voor zorgen dat iedereen aandacht kreeg. Dat is erg bijzonder. Zo bakten zij bijvoorbeeld honderden pannenkoeken, voor elke cliënt één. Allen persoonlijk bezorgd met liefde en persoonlijke aandacht."

bas_edited.jpg
bottom of page