top of page
Cara Leenen

Maak kennis met Cara Leenen,

Projectleider

 

🕵‍♂𝐈𝐧 𝐡𝐞𝐭 𝐝𝐚𝐠𝐞𝐥𝐢𝐣𝐤𝐬 𝐥𝐞𝐯𝐞𝐧 𝐛𝐞𝐧 𝐢𝐤...

“Leerkracht. Tijdens mijn eerste werkjaren heb ik veel ervaring opgedaan in het speciaal onderwijs en momenteel werk ik op een basisschool. Een prachtige baan met enorm mooie ontwikkelmomenten van de leerlingen.“

 

🌏𝐈𝐤 𝐰𝐞𝐫𝐤 𝐛𝐢𝐣 𝐎𝐮𝐭 𝐨𝐟 𝐀𝐫𝐞𝐚 𝐨𝐦𝐝𝐚𝐭…

“Ik het belangrijk vind om iets te doen voor een ander, iemand die het niet zo makkelijk heeft als dat ik dat zelf heb. Daarnaast krijg ik altijd veel energie door de vele nieuwe mensen die ik tijdens een project mag ontmoeten en geniet ik volop van de groepsdynamiek en hoe mooi ieder individu kan zijn. Elke reis geeft mij een kans op persoonlijke ontwikkeling.

Ook biedt het mij de kans om onderwijs in een ander land te bekijken en, daar waar ik kan, draag ik graag mijn steentje bij aan de ontwikkeling daarvan. Het houdt mijn onderwijsblik fris!

 

✈𝐄𝐞𝐧 𝐫𝐞𝐢𝐬 𝐢𝐬 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐦𝐢𝐣 𝐠𝐞𝐬𝐥𝐚𝐚𝐠𝐝 𝐚𝐥𝐬…

“We allemaal veilig en tevreden weer aan Nederlandse grond staan. Wanneer iedereen zijn of haar doel heeft kunnen nastreven en daardoor tevreden is over zijn of haar ontwikkeling. Hoe minuscuul dat ene doel ook kan zijn. Prachtig!”

 
📸𝐃𝐞𝐳𝐞 𝐟𝐨𝐭𝐨 𝐯𝐞𝐫𝐭𝐞𝐥𝐭 𝐣𝐮𝐥𝐥𝐢𝐞…

 

“Dat ik het leuk vind om zelf ook mee te klussen en graag help om het project zo vlot mogelijk te laten verlopen. Daarnaast krijg ik altijd veel energie van de projecten en zul je mij altijd zien lachen, behalve als ik even diep moet nadenken…”

 

💭𝐌𝐢𝐣𝐧 𝐦𝐨𝐨𝐢𝐬𝐭𝐞 𝐫𝐞𝐢𝐬 𝐡𝐞𝐫𝐢𝐧𝐧𝐞𝐫𝐢𝐧𝐠 𝐢𝐬...

"Het gevoel wat ik telkens heb wanneer ik met een nieuwe groep studenten naar een nieuwe projectlocatie ga, waar ik zelf nog nooit ben geweest en de studenten ook niet. De onbekendheid van de plek, de omgeving, de mensheid, de cultuur en de nieuwsgierigheid en spanning die daarbij komt kijken. De reactie van de studenten, onwetend wat ze te wachten staat, dat blijft me altijd bij."

bottom of page