top of page
Daisy van Vroenhoven

Maak kennis met Daisy van Vroenhoven,

Projectleider.

 

🕵‍♂𝐈𝐧 𝐡𝐞𝐭 𝐝𝐚𝐠𝐞𝐥𝐢𝐣𝐤𝐬 𝐥𝐞𝐯𝐞𝐧 𝐛𝐞𝐧 𝐢𝐤...

"GGz-agoog bij het GGzE, een grote psychiatrische instelling in Eindhoven. Hier begeleid ik mensen die allerlei verschillende psychiatrische aandoeningen op een crisis afdeling.”

  

🌏𝐈𝐤 𝐰𝐞𝐫𝐤 𝐛𝐢𝐣 𝐎𝐮𝐭 𝐨𝐟 𝐀𝐫𝐞𝐚 𝐨𝐦𝐝𝐚𝐭…

"Ik aangestoken ben met het Out of Area-virus, zoals we dat noemen. Ik ben ooit zelf mee geweest als student met de stichting. Toen mocht ik 'hoofd activiteiten' zijn. Ik had samen met mijn groepje alles voorbereid en ben heel de week bezig geweest met de Bosnische kinderen. Ik heb het land leren kennen, de mensen en de geschiedenis. Dit heeft me toen geïnspireerd om meer te willen doen voor de mensen. Toen ik benaderd werd door de stichting of ik ze vaker wilde helpen heb ik dan ook volmondig ja gezegd!"

 

💭𝐌𝐢𝐣𝐧 𝐦𝐨𝐨𝐢𝐬𝐭𝐞 𝐫𝐞𝐢𝐬 𝐡𝐞𝐫𝐢𝐧𝐧𝐞𝐫𝐢𝐧𝐠 𝐢𝐬…

"Een kleine jongen die ons zag in zijn kleine dorp. Hij was afstandelijk en schuw en boos. Hij straalde uit dat hij niet wist wat hij er van moest vinden en of we wel goed kwamen doen. Hoe langer we daar waren hoe meer hij ontdooide en een band kreeg met de Nederlandse studenten. Ze gingen samen spelen en klussen. Aan het einde van de week was het afscheid erg zwaar en rolde er vele tranen. Zowel bij hem als bij de studenten. Mijn hart brak, maar ik vond het ook zo ontzettend mooi dat er zo’n mooie band kan ontstaan in zo’n korte tijd. Dat zal ik nooit vergeten. Dit was tijdens mijn eerste reis als projectleider."

📸Onderstaande  𝐟𝐨𝐭𝐨 𝐯𝐞𝐫𝐭𝐞𝐥𝐭 𝐣𝐮𝐥𝐥𝐢𝐞…

"Dat ik met passie vertel aan de lokale media wat we met stichting Ouf of Area doen. Deze vrouw kwamen we tegen toen we met een groep studenten op excusie waren in Sarajevo. Ik had de groep net uitgelegd welke musea en bezienswaardigheden er allemaal in de buurt waren toen deze vrouw kwam vragen van welke stichting we waren. Dat heb ik ze natuurlijk even uitgelegd!”

 

✈𝐄𝐞𝐧 𝐫𝐞𝐢𝐬 𝐢𝐬 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐦𝐢𝐣 𝐠𝐞𝐬𝐥𝐚𝐚𝐠𝐝 𝐚𝐥𝐬…

"Daar zijn 2 dingen voor nodig. Het eerste is: We hebben de mensen kunnen helpen met ons project. In de breedste zin van het woord. We doen namelijk ontzettend veel verschillende dingen met de stichting. Het tweede is als de groep studenten die ik meeneem zelf ook is gegroeid van de ervaring. Zo’n projectreis maakt vaak een groepsproces los waar de studenten veel van leren. Je ziet in een groep veel gebeuren en veel emoties los komen. Dat is een ervaring die ze vaak niet vergeten. Dit geeft mij zelf ook ontzettend veel energie!"

bottom of page