top of page
Denise Paquay

Maak kennis met Denise Paquay,

Projectleider

 

🕵‍♂𝐈𝐧 𝐡𝐞𝐭 𝐝𝐚𝐠𝐞𝐥𝐢𝐣𝐤𝐬 𝐥𝐞𝐯𝐞𝐧 𝐛𝐞𝐧 𝐢𝐤...

"Een bezige bij. Ik hou van yoga, meditatie, kickboksen en mijn hart volgen. Werken doe ik als zelfstandige in de maatschappelijke zorg. Zo heb ik het genoegen om te mogen werken met de meest bijzondere mensen uit onze maatschappij, ze wonen vaak op een woon/behandelgroep of worden begeleid naar zelfstandig wonen. Een kwetsbare doelgroep waar ik met veel liefde mijn zorg aan verleen.

 

🌏𝐈𝐤 𝐰𝐞𝐫𝐤 𝐛𝐢𝐣 𝐎𝐮𝐭 𝐨𝐟 𝐀𝐫𝐞𝐚 𝐨𝐦𝐝𝐚𝐭…

"Ik na het afronden van mijn studie, niet meteen voor een vaste baan wou kiezen. De projectreizen met Out of Area hadden mij enorm enthousiast gemaakt en hier wilde ik meer van proeven. Ik zei mijn baan op en schreef me in als zelfstandige, zo had ik de vrijheid om te doen wat goed voelde. Voor mij is de essentie van het leven; je hart laten spreken, dat komt voor mij heel dichtbij het gezegde van Out of Area: ‘’Experience the feeling of doing good!’’ Door hen kreeg ik de mogelijkheid om de wereld een stukje mooier te maken. Omringd door mensen om me heen die dit gevoel delen."

 

💭𝐌𝐢𝐣𝐧 𝐦𝐨𝐨𝐢𝐬𝐭𝐞 𝐫𝐞𝐢𝐬 𝐡𝐞𝐫𝐢𝐧𝐧𝐞𝐫𝐢𝐧𝐠 𝐢𝐬…

"Samen met een bijzondere groep deelnemers, begeleidde ik met collega Esteé het project van de LEV-Lumensgroep. Het was een groep gemengd van 35 jongeren en jongerenwerkers die het avontuur aangingen om de jongeren in Bosnië te bereiken. Nou dat is ze gelukt. Het mooiste moment tijdens dit project voor mij was dat onze Nederlandse vrijwilligers ontzettend creatief en vol passie een super afscheidsfeest hadden georganiseerd na een erg intensieve projectweek. Daar waar de week stroef begon, eindigde het meer dan geslaagd.

📸𝐃𝐞𝐳𝐞 𝐟𝐨𝐭𝐨 𝐯𝐞𝐫𝐭𝐞𝐥𝐭 𝐣𝐮𝐥𝐥𝐢𝐞…

"Dat wij als organisatie niet alleen maar naar voormalig Joegoslavië reizen. Vorig jaar hebben we een project uitgevoerd in Nepal. Op de foto zie je dames uit de hoogste klassen van de school. Ze waren aan het helpen om een wc-poets-project te starten. Daar waar op het begin geen elke vorm van hygiëne kenbaar was op hun sanitair, maakten we met hen samen een schema om roulerend tussen de klassen de boel voor elkaar schoon en Hygiënisch te houden."

 

✈𝐄𝐞𝐧 𝐫𝐞𝐢𝐬 𝐢𝐬 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐦𝐢𝐣 𝐠𝐞𝐬𝐥𝐚𝐚𝐠𝐝 𝐚𝐥𝐬…

"Een reis voor mij is altijd geslaagd. Je zult er namelijk altijd wel iets van leren als je hiervoor open staat. Als projectleider geniet ik ontzettend van de momenten wanneer onze Nederlandse vrijwilligers zich bewust worden van andere culturen, en zich hiervoor openstellen. Een connectie, verbintenis en ander bewustzijn wordt geopend."

bottom of page