top of page
Jeffrey van Houwelingen

Maak kennis met Jeffrey van Houwelingen,

Projectleider & communicatiemedewerker

 

🕵‍♂𝐈𝐧 𝐡𝐞𝐭 𝐝𝐚𝐠𝐞𝐥𝐢𝐣𝐤𝐬 𝐥𝐞𝐯𝐞𝐧 𝐛𝐞𝐧 𝐢𝐤...

"Student. Op Breda University of Applied Sciences studeer ik Transformatieve Sociale Innovatie. Dit houdt in dat ik mijzelf bezig hou met het socialer maken van de samenleving. Dit kan bij bedrijven, onderwijsinstanties, de overheid, goede doelen, eigenlijk op ieder punt waar een groep samen komt. Momenteel werk ik samen met de gemeente en expats om Breda meer een thuis te laten zijn voor Internationals."

 

 

🌏𝐈𝐤 𝐰𝐞𝐫𝐤 𝐛𝐢𝐣 𝐎𝐮𝐭 𝐨𝐟 𝐀𝐫𝐞𝐚 𝐨𝐦𝐝𝐚𝐭…

"Ik lichtelijk ben blijven hangen nadat ik meerdere keren als student ben mee geweest. Verder vind ik het belangrijk om ons in te zetten voor een mooiere en rechtvaardigere wereld voor iedereen. Dus ook de mensen die dit hard nodig hebben in de, financieel, armere landen. Verder is het natuurlijk hartstikke fijn om een ander land te ontdekken en met groepen enthousiaste vrijwilligers te reizen."

 

💭𝐌𝐢𝐣𝐧 𝐦𝐨𝐨𝐢𝐬𝐭𝐞 𝐫𝐞𝐢𝐬 𝐡𝐞𝐫𝐢𝐧𝐧𝐞𝐫𝐢𝐧𝐠 𝐢𝐬…

"Een lastige keuze. Er zijn veel mooie momenten geweest bij de reizen van de stichting. Als ik puur naar een eigen herinnering kijk, dan zijn de mooiste herinneringen degene van kleine momenten. Het voetballen in straten van Tbilisi of ballonnen vouwen op een school in Bosnië."

📸Onderstaande 𝐟𝐨𝐭𝐨 𝐯𝐞𝐫𝐭𝐞𝐥𝐭 𝐣𝐮𝐥𝐥𝐢𝐞…

"Het werk binnen Out of Area doe ik echt voor de kinderen! Deze foto laat zien dat, ondanks dat we elkaars taal niet spreken, toch een band kunnen vormen met allerlei mensen over heel de wereld. Al maken we als stichting maar het verschil voor het leven van één kind, dan is al het werk wat we doen het waard!"

 

✈𝐄𝐞𝐧 𝐫𝐞𝐢𝐬 𝐢𝐬 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐦𝐢𝐣 𝐠𝐞𝐬𝐥𝐚𝐚𝐠𝐝 𝐚𝐥𝐬…

"Naast dat iedereen veilig terugkomt, er ook studenten (en docenten) zijn gegroeid in hun maatschappelijk bewustzijn. Dat ogen zijn geopend voor problematiek in de wereld en dat zij trots zijn op zichzelf en op het werk zij hebben verzet. Natuurlijk is het ook fijn als er mega ontzettend veel werk is verzet op de projectlocatie."

bottom of page