top of page
Hanna van der Gaag

Maak kennis met Hanna van der Gaag

 

🕵‍♂𝐈𝐧 𝐡𝐞𝐭 𝐝𝐚𝐠𝐞𝐥𝐢𝐣𝐤𝐬 𝐥𝐞𝐯𝐞𝐧 𝐛𝐞𝐧 𝐢𝐤... Dansdocent. Ik geef vooral les aan kinderen al vanaf 2 jaar en werk t/m basisschool leeftijd. Daarnaast treed ik zelf ook nog regelmatig op in het theater, tijdens een festival of op scholen. Ook organiseer ik elke zomer kampen in thema, vooral als kinderen een zeemeermin willen worden aangezien ik vaak de entertainment verzorg tijdens kinderfeestje, festivals of events als de character zeemeermin. Er kan met mij gezwommen worden, een echt sprookje komt tot leven! Dan werk ik ook op een BSO als pedagogische medewerker en heb ik een vast oppas gezin staande uit 2 jongens. Kortom, alles wat met kinderen te maken heeft, daar kan je mij vinden. 

 

🌏𝐈𝐤 𝐰𝐞𝐫𝐤 𝐛𝐢𝐣 𝐎𝐮𝐭 𝐨𝐟 𝐀𝐫𝐞𝐚 𝐨𝐦𝐝𝐚𝐭… het mij een goed gevoel geeft om iets te kunnen bijdrage aan kinderen/land die de dat verdienen of nodig hebben. Ook is de samenwerking erg prettig en word mijn werk gewaardeerd. Het geeft me een mooie voldoening en prachtige herinneringen! 

💭𝐌𝐢𝐣𝐧 𝐦𝐨𝐨𝐢𝐬𝐭𝐞 𝐫𝐞𝐢𝐬 𝐡𝐞𝐫𝐢𝐧𝐧𝐞𝐫𝐢𝐧𝐠 𝐢𝐬… tijdens het Kidsfesival Futurea. Ik loop met mijn handen vol naar de locatie waar het festival nog in opbouw is en er komt een meisje naar mij toe van leeftijd 12 jaar. Ze bedelt om geld en ik kan haar niets geven omdat ik druk in de weer ben en niet bij mij portemonnee kan. In het Nederlands zeg ik: 'Sorry, ik had je graag wat gegeven maar dat gaat nu even niet!' Eenmaal het festival opgang, zie ik haar over het terrein aan het genieten en is helemaal niet meer bezig met waarom ze eigenlijk op deze plek was. Tijdens het festival wisselen mijn taken en was ik aan de beurt om kinderen te gaan schminken. De rij van kinderen is erg lang, het is de populairste activiteit en proberen we met z'n 10 mensen alle kinderen te voorzien van mooie transformatie. Ik zag haar al in de rij staan en ja hoor... ze komt bij mij met de vraag of ze geschminkt mag worden. Ik deed mijn uiterste best en toen ze klaar was heb ik haar een knuffel gegeven... Daarna moest ik even bijkomen van wat er was gebeurd... Dit is reden waarvoor we het doen. Zij even kan vergeten wat haar daadwerkelijke taak is. Kinds kunnen zijn. Aandacht mogen ontvangen. Waarschijnlijk staat ze nog steeds te bedelen maar hoop ik dat ze die ene dag nooit meer zou vergeten en heeft gevoeld hoe het leven ook kan zijn!

 

📸De 𝐟𝐨𝐭𝐨 𝐯𝐞𝐫𝐭𝐞𝐥𝐭 𝐣𝐮𝐥𝐥𝐢𝐞… een magisch (rot) sprookje! Het was rot weer met veel wind en kou... We lopen door de grote plassen helemaal naar beneden. De fotograaf stelt zich verdekt op maar ontkomt er niet aan om zeiknat te worden. In de kou trek ik mijn broek uit en mijn staart aan en probeer de weg ernaartoe te vergeten en te negeren hoe koud het is. Gelukkig heeft het een prachtigs plaatje opgeleverd aan de watervallen van Jacje!

 

 ✈𝐄𝐞𝐧 𝐫𝐞𝐢𝐬 𝐢𝐬 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐦𝐢𝐣 𝐠𝐞𝐬𝐥𝐚𝐚𝐠𝐝 𝐚𝐥𝐬… ik blije kindergezichten heb gezien! De groep lol heeft gemaakt naast het harde werken.

Hanna Zeemeermin.jpg
bottom of page