top of page
Linda ter Steeg

Maak kennis met Linda ter Steeg,

Adviseur

 

🕵‍♂𝐈𝐧 𝐡𝐞𝐭 𝐝𝐚𝐠𝐞𝐥𝐢𝐣𝐤𝐬 𝐥𝐞𝐯𝐞𝐧 𝐛𝐞𝐧 𝐢𝐤...

“Programmamanager Praktijkleren voor het Vitaliteitscluster bij ROC Midden Nederland”

 

🌏𝐈𝐤 𝐰𝐞𝐫𝐤 𝐛𝐢𝐣 𝐎𝐮𝐭 𝐨𝐟 𝐀𝐫𝐞𝐚 𝐨𝐦𝐝𝐚𝐭…

“Ik vanaf de allereerste keer dat ik meeging, als docent van het ROC Midden Nederland, geraakt werd door het effect van het project op de studenten en de cliënten van de instelling waar we waren, de schoonheid van de natuur en de bevlogenheid van de projectleiders van Out of Area. Ik hoefde dan ook niet lang na te denken toen ik gevraagd werd zitting te nemen in het bestuur. Inmiddels ben ik ook als assistent-projectleider mee geweest.”

 

💭𝐌𝐢𝐣𝐧 𝐦𝐨𝐨𝐢𝐬𝐭𝐞 𝐫𝐞𝐢𝐬 𝐡𝐞𝐫𝐢𝐧𝐧𝐞𝐫𝐢𝐧𝐠 𝐢𝐬…

"De meest recente is van afgelopen zomer als vrijwilliger in ons hostel ‘Veliko Srce’ in Lisicici. Cliënten van de instelling Zavod Drin uit Fojnica komen er vakantie vieren, elke 3/4 dagen een andere groep. Er is een sponsorpot beschikbaar waaruit we als stichting de cliënten kunnen trakteren. Op een etentje, zwembadbezoek en ook op zakgeld. Het zakgeld mochten de cliënten in de grote supermarkt, waar van alles verkocht wordt, besteden. Vrijwel iedereen kocht kleding of schoenen, dat is echt een luxe voor hen. En ’s avonds werd het allemaal geshowd, het ene blije gezicht na het andere. Hartverwarmend."

📸Onderstaande 𝐟𝐨𝐭𝐨 𝐯𝐞𝐫𝐭𝐞𝐥𝐭 𝐣𝐮𝐥𝐥𝐢𝐞…

“Over mijn eerste reis als assistent-projectleider met ervaren collega René. De foto is gemaakt op een punt in Sarajevo waar we met groepen vaak naartoe gaan; je hebt er uitzicht op Sarajevo en de immens grote begraafplaats. Ik heb veel geleerd van de reizen met Out of Area; over het begeleiden van groepen tijdens deze bijzondere projecten. Over wanneer je ingrijpt en wanneer je het ‘laat gaan’ met een groep. Over de geschiedenis van Bosnië. Over hoe belangrijk flexibiliteit en humor is tijdens een intense projectweek. Om nooit te vergeten.”

 

✈𝐄𝐞𝐧 𝐫𝐞𝐢𝐬 𝐢𝐬 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐦𝐢𝐣 𝐠𝐞𝐬𝐥𝐚𝐚𝐠𝐝 𝐚𝐥𝐬…

“We van betekenis kunnen zijn. Voor de mensen waar we het project voor doen. Voor de studenten van de school die het project uitvoeren. Die betekenis zit hem in verschillende aspecten: variërend van aandacht geven tot een opgeknapt klaslokaal. Van het overwinnen van een persoonlijke drempel tot een voldane blik in de ogen na een projectdag.”

Linda en rene.png
bottom of page