top of page

2414 Wolfert Tweetalig Dominicaanse republiek

Openbaar·20 leden

VRAGEN EN ANTWOORDEN


  • Moeten er handdoeken meegenomen worden? Nee, Die zijn aanwezig voor in het hotel. Wel is het handig om een handdoek voor het strand mee te nemen.

  • Kunnen de leerlingen hun kleren wassen op locatie? Ja

  • Wat voor andere hulpmiddelen hebben ze nodig? Opladers/powerbank? Opladers en powerbanks zijn inderdaad handig om de telefoon vol te houden. Voor in de DR is een Amerikaanse stekker nodig. Die is online te bestellen, maar ook ter plekke verkrijgbaar.

  • Is er ook buiten de verblijfplaats beschikking over internet? In Het hotel is supersnel internet aanwezig. Op de projectlocatie niet.

Cheyenne boldewijn
J

PROGRAMMA - La CIENEGA

Zaterdag 20 april

08.00 uur Verzamelen, Check-in en koffers inleveren

11.00 uur Vertrek vanaf Schiphol

Aglaia Nait

VERZEKERING

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Daarom zijn alle deelnemers via de Stichting Out of Area verzekerd voor medische kosten. De verzekeringsvoorwaarden van de ongevallenverzekering vind je op de www.outofarea.nl  

 

Let op! Schade aan materialen zoals tassen en telefoons valt niet onder onze verzekering. Als u dit wilt dekken, kunt u een aanvullende reisverzekering afsluiten.


TIJDSVERSCHIL

De tijdszone waarin dit land zich bevindt is UTC-4. In de Dominicaanse Republiek kent men geen zomer en wintertijd. Dit betekent dat het tijdens de zomertijd in Nederland het 6 uur vroeger is in de Dominicaanse Republiek dan in Nederland en tijdens onze wintertijd 5 uur vroeger.


HET WEER

Over

De leerlingen van het Wolfert college uit Rotterdam gaan in ...
bottom of page