top of page

2440 Avans hogescholen

Openbaar·189 leden

BESTE AVANS STUDENTEN & DOCENTEN

We zijn ontzettend dankbaar voor al het mooie werk dat jullie hebben gedaan binnen de instellingen en basisscholen . Jullie hebben niet alleen jullie kennis en vaardigheden ingezet, maar dat gedaan vanuit jullie hart! Met als resultaat een lach op het gezicht van de kids en volwassenen. Bajram was dit jaar voor veel bewoners van de instellingen (die geen contact met hun familie hebben of bezoek kregen) onvergetelijk! Jullie zijn stuk voor stuk TOPPERS!


Out of Area Team


C
I
A
E

Na een uurtje langer slapen zijn we gister om 9 uur richting de instelling gegaan. Het was een erg bijzondere dag, het was namelijk Bajram (suikerfeest). Voor deze speciale dag hadden wij cake en limonade geregeld om er echt een feestje van te maken.

Aangekomen in de instelling begon een klein groepje met het vullen van leegstaande bloembakken. De rest van de groep ging het feestje opstarten. Het feest was een groot succes! Alle verschillende doelgroepen waren aanwezig en hadden het erg naar hun zin. Het was prachtig om te zien hoe de cliënten aan het genieten waren van de muziek en de aanwezigheid van onze groep. Na een gezellige ochtend was het tijd om afscheid te nemen. Voor zowel de cliënten als voor ons was dit een emotioneel beladen moment. Het was indrukkend hoeveel impact de instelling op ons heeft gemaakt in 1.5 dag.


Na het afscheid van de…

Merel Tax
A.Cosse

PETTELAARPARK uit- en overstap terugweg! Zegt het voort!

We zijn nu ook niet alleen wereldberoemd in Bosnië, maar ook in Den Bosch. We hebben 4 partijen gebeld in de stad die allemaal op de hoogte waren van jullie project door de enorm drukte op de Deutersestraat bij jullie vertrek.

Na wederom overleg is er nu besloten om op de terugweg naar Transferium PETTELAARPARK te gaan omdat deze parking op een industrieterrein en waar het op zaterdag niet druk is. Daarbij kan er overal in de wijk op een veilige manier geparkeerd worden zonder de lijnbussen in de weg te staan.

Dus ouders, vrienden en vriendinnen, zaterdagochtend graag hier jullie kanjers ophalen!

https://maps.app.goo.gl/zkXppygjUk7yfd126

Voor degene die de groep van Avans in Pazaric ook via instagram willen volgen:


https://www.instagram.com/bosnie.bus1?igsh=MTQ3ZTk1eHBxN2VsYw==

S
bottom of page