top of page
Image by Gokhan Keskin

Het project en de reis

Je gaat Bosnië & Herzegovina op unieke en zinvolle wijze ervaren. Door de mooie excursies leer je het land en de cultuur kennen.

 

Je bezoekt o.a. Sarajevo, Mostar en het historische dorp Lukomir. Tijdens de Battle Tour vertellen we je de geschiedenis en de rol van de
stichting. Tussendoor kan je lekker ontspannen aan het meer.


Daarnaast ga je de handen uit de mouwen steken om de lokale bevolking weer een stap verder te helpen. Je kan zelf kiezen of je gaat helpen renoveren of activiteiten gaat doen met de kinderen en/of volwassenen.

 

Je slaapt in Veliko Srce met elke dag een ander prachtig uitzicht. 

Na een week kom je vol indrukken met
onvergetelijke herinneringen weer thuis.

DE REIS

HET

PROJECT

Je gaat aan de slag in de instelling Pazaric, gelegen vlak bij Sarajevo. Een instelling voor mensen van 0 tot 100 jaar met een beperking.

Voor de klussers onder ons is er genoeg uitdaging. Verschillende paviljoenen moeten nodig onderhanden worden genomen. Wat schilderwerk en decoraties fleurt de boel op.  

Daarnaast is er voor jong en oud behoefte aan aandacht in de vorm van allerlei activiteiten. Sommige bewoners liggen de gehele dag op bed. Voor hen is een vriendelijk gezicht al voldoende. Maar ook knutselactiviteiten, sport en spel of een fijn gesprek zijn meer dan welkom.

 

Helaas is een instelling in Bosnië & Herzegovina grotendeels overgeleverd aan hulp van derden doordat er vanuit de overheid te weinig geld naar toe gaat.

DATA

Reisperiodes:

  1. 15-22 juli 2023

  2. 9-16 september 2023

Voorafgaand aan de reis vindt er een
kennismakingsbijeenkomst plaats.


MEER INFORMATIE?
Wil je meer informatie en ons graag
persoonlijk spreken? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij maken graag een afspraak voor een telefoongesprek, videobellen of een live ontmoeting.

Email: projectreizen@outofarea.nl

Tel: +31628547906

Contactpersoon: Corinne Carton

Veliko Srce (Groot hart)

Aan het meer van Jablanica ligt onze uitvalsbasis Veliko Srce. Een eenvoudig hostel met een schitterend uitzicht over het meer van Jablanica waar gezwommen en gevaren kan worden.

Er is een gezamenlijke woonkamer en terrassen op elke etage om samen te eten, spelletjes toe doen en te genieten van een drankje en mooie verhalen.

U slaapt in een van de kamers of in een blokhut in de tuin. Toiletten en douches zijn voldoende aanwezig voor gezamenlijk gebruik. Maar ook en privé badkamer is aan te vragen,


In de zomer organiseren we hier ook vakanties voor Bosnische jeugd uit gezinnen die het moeilijk hebben. Daarnaast ontvangen we bewoners van instellingen voor mensen met een beperking. Samen met onze vrijwilligers zorgen wij dat onze gasten een geweldige tijd beleven.

HOSTEL

Meeer van Jablanica
Zavod Drin.jpg

Prijs p.p.

Onze projectreis bevat eigenlijk alles inclusief. Alles is voor je geregeld, jij kan vooral genieten, ervaren, beleven en het verschil maken.

Projectreis op basis van eigen vervoer

Reissom                    € 550,00

Projectmaterialen   € 100,00

Totaal                        € 650,00

Projectreis incl. vlucht

Reissom                    € 550,00

Vlucht                        € 250,00

Projectmaterialen    € 100,00

Totaal                        € 900,00

                                   

Pazaic_edited_edited.jpg

Inbegrepen

> Projectleiding

> Transfers per bus

> Ontbijt, lunch en diner

> Overnachtingen

> Excursies; 

  • Battle tour & Bezoek aan Sarajevo

  • Lukomir

  • Eten bij de lokale bevolking

  • Mostar & Blagaj

> Reis en ongevallenverzekering

> Vlucht + toeslagen bij volledige reis

Niet inbegrepen

Drankjes en annuleringsverzekering

bottom of page