top of page

2415 Wolfert Tweetalig N-Macedonië

Openbaar·21 leden

VERSLAG

iMAS Noord-Macedonië 🇲🇰 is een feit! Wolfert leerlingen hebben een fantastische tijd gehad. Wij hebben de kinderen en de jeugd van S.O.S. Kinderdorp in Skopje een fijne tijd kunnen geven: dans, drama, muziek, kunst en sport waren een waardevolle uitwisseling. Daarnaast is er een huis gerenoveerd waar twee alleenstaande jongeren wonen: de gevel en het hek zijn opgeknapt en geschilderd. Rond het huis is ook aan de tuin gewerkt en vuilnis is weggegooid. Als geschenk is een een stofzuiger gegeven. Vanuit de fundraising hebben de leerlingen een bedrag uitgegeven aan al deze diverse activiteiten. Daarnaast hebben wij met de jeugd van S.O.S. Kinderdorp een reisje kunnen maken naar Lake Matka. Zoals voor ons vanzelfsprekend is om regelmatig met familie of vrienden een dagtrip te maken, geven wij een donatie zodat de kinderen en ouders in de toekomst ook een plezierige ervaring kunnen hebben door samen op reis te gaan.…

Privacy regel SOS kinderdorp

Bij het werken met kwetsbare kinderen is privacy heel belangrijk! In de bijlage kunnen jullie het privacyreglement van het SOS kinderdorp lezen. Heb je vragen, laar het ons weten!

Guide to visitors SOS CV 2022 _ENG
.docx
Download DOCX • 985KB

KLUSPROJECT

In dit huis wonen twee kinderen zonder ouders, die alle hulp kunnen gebruiken. Aankomende week gaat een team van Wolfert leerlingen hen bezoeken om een plan maken om hen te helpen.



PROGRAMMA

Hieronder vinden jullie het algemene programma

Het specifieke programma waarin alle workshops staan wordt via de begeleiders met jullie gedeeld.


Zondag 21.04

14.00 uur Door de bagagecheck

Over

Wolfert's bilingual students from Rotterdam are going on a t...
bottom of page