top of page

2427 Beatrix college

Openbaar·15 leden


HET WEER

Handig bij het inpakken van de koffers/tassen is te weten wat voor weer het zal gaan worden. Een goede website hiervoor is: http://www.weeronline.nl/Europa/Bosnie-en-Herzegovina/145

 

DRINKWATER

Het land heeft veel natuurlijke bronnen. Het drinkwater is van een zeer goede kwaliteit en zelfs beter dan in Nederland te noemen. Er kan dus gewoon uit de kraan gedronken worden.


ALCOHOL 

Voor deelnemers geldt: overmatig alcoholgebruik wordt niet getolereerd. Zie artikel 12 van onze algemene voorwaarden: https://www.outofarea.nl/algemene-voorwaarden

 

DAGBOEK 

Elke dag zorgen een aantal studenten ervoor dat er een dag verslagen en foto’s worden gepubliceerd op www.outofarea.nl/projectverslagen ,zodat familie, sponsoren, vrienden, collega’s etc. op de hoogte worden gehouden van de activiteiten. Log in op de site en download de app Spaces, zodat je ook mobiel op de hoogte gehouden wordt en kunt reageren op de posts.


TELEFOON  

Mobiele telefoons hebben een goed bereik in Bosnië & Herzegovina. Het is echter ontzettend duur. Je betaalt voor een telefoontje al snel € 2,00 per minuut. 


PINNEN  

Het is niet nodig om in Nederland al de lokale valuta aan te schaffen. We zullen regelmatig in de buurt zijn van pinautomaten. 

In Bosnië & Herzegovina geldt momenteel een wisselkoers van € 1,00 is 1,95 Bosnische Mark.


LET OP! Gebruik van een pinautomaat brengt kosten met zich mee per opname, die kunnen oplopen tot 15 KM (€ 7,50) per transactie. Het wordt daarom aangeraden om één bedrag te pinnen met je groep en elkaar vervolgens via een betaalverzoek te betalen. Op deze manier kunnen de eenmalige kosten worden verdeeld over meerdere personen.

 

BOODSCHAPPEN 

Op loopafstand van het hostel is een kleine supermarkt. Ook bij het restaurant voor het diner is een supermarkt aanwezig.

bottom of page