top of page

2437 ROC Ter Aa Helmond

Openbaar·22 leden
Vastgezette post

De project locatie waar de studenten van het ROC Ter Aa uit Helmond aan de slag gaan is de instelling Zavod Drin in Fojnica. Een instelling voor mensen met een verstandelijke of psychiatrische beperking.


aniekreijnders
A.Cosse
A.Cosse
A.Cosse
Apr 26

Echt geweldig! TOPPERS!


Like

VID_344540714_160656_048
.mp4
Download MP4 • 33.93MB


Nog een laatste post over de reis van de studenten van ROC ter Aa in Bosnië.


Vrijdag konden we uitslapen want we hoefde pas om 9u aan het ontbijt te zitten. We zijn onderweg nog even in Ahmici gestopt bij een klein museum waarna we richting het vliegveld van Tuzla zijn gereden, een lange rit. We waren erg vroeg dus zijn gestopt bij een winkelcentrum in de buurt. Ondanks de vermoeidheid die inmiddels door de reis en het project was toegeslagen zat ook nu dee sfeer er goed in. Muziek aan in de bus en veel zingen! Verhalen delen van afgelopen week en bespreken wat we mooi of leuk vonden, en dat was best veel!

Na een lange reisdag zijn we zonder vertraging of gedoe via vliegveld Dortmund uiteindelijk laat in de avond in Helmond aangekomen.


Het was een mooie week. Ik ben moe maar erg voldaan. En de studenten…Mirthe van Welij
s.seuren
A.Cosse
Gerda Manders

😍🙏🏻

Like

Laatste projectdag voor de studenten van ROC ter Aa in Zavod Drin. Wederom een waardevolle en bewogen dag! Een laatste dag vol inzet van de studenten. Ochtend gym, meekijken met de verpleegkundige, de gekochte spullen overhandigen, carnaval vieren en wederom zingen bij het gitaarspel van Harold. De mensen van de instelling hebben ons duizendmaal bedankt. Ze waren oprecht heel blij. Aan het einde van de middag zijn we nog even bij een moskee langs gegaan en hebben we nog meer verhalen over de oorlog gehoord. De avond werd met tranen van blijdschap en veel lachen afgesloten met een bonte avond. De studenten hebben zelfs allemaal samen een liedje gemaakt voor SHD (Sandra, Harold, Daisy). Erg ontroerend.


Morgen nog een laatste stop bij een museum en dan richting het vliegveld.Gerda Manders

Over

De zorgstudenten van het ROC Ter Aa gaan aan de slag bij de ...
bottom of page