top of page

2437 ROC Ter Aa Helmond

Openbaar·22 leden

Nog een laatste post over de reis van de studenten van ROC ter Aa in Bosnië.


Vrijdag konden we uitslapen want we hoefde pas om 9u aan het ontbijt te zitten. We zijn onderweg nog even in Ahmici gestopt bij een klein museum waarna we richting het vliegveld van Tuzla zijn gereden, een lange rit. We waren erg vroeg dus zijn gestopt bij een winkelcentrum in de buurt. Ondanks de vermoeidheid die inmiddels door de reis en het project was toegeslagen zat ook nu dee sfeer er goed in. Muziek aan in de bus en veel zingen! Verhalen delen van afgelopen week en bespreken wat we mooi of leuk vonden, en dat was best veel!

Na een lange reisdag zijn we zonder vertraging of gedoe via vliegveld Dortmund uiteindelijk laat in de avond in Helmond aangekomen.


Het was een mooie week. Ik ben moe maar erg voldaan. En de studenten ook. We hebben veel kunnen betekenen voor de mensen van Zavod Drin, vooral met oprechte aandacht voor hen. Want dat is wat ze het meeste kunnen gebruiken. Daarnaast zijn er in de groep nieuwe vriendschappen gesmeed, hebben we veel geleerd en zijn we allemaal een stukje gegroeid. Dit gaat geen van ons nog vergeten, het was een erg bijzondere ervaring!M V W
S
A.Cosse
Gerda Manders

Over

De zorgstudenten van het ROC Ter Aa gaan aan de slag bij de ...
bottom of page